Добри новини за сезон 2021

02 Mar 2021

Ако краката Ви сами ви водят навън и искате да се върнете обратно към любимите си Legion Run препятствия, ние имаме новини за Вас: нещата изглеждат положителни за 2021 г.

И не сте сами - много Легионери вече резервираха участието си за тази година. Местата свършват бързо, така че ако искате да участвате прочетете цялата информация в следващите редове, за да разберете как ще се завърнем към адреналина на калните преживявания през следващия сезон.

В следващите редове може да прочетете как ние ще  организираме събитието и как планираме да запазим Вашето здраве

Животът се връща към нормалното

Ваксинацията тече с пълна сила и Ви очакваме да се запишете за своето лятно приключение.Нашите събития в България са планирани за  юли. До тогава ваксинацията ще е в напреднала фаза и се очаква да сме се завърали към нормалния си живот.

Знаем, че все още не сме излезли от опасността на вирусът COVID-19 и всички ние трябва да направим това, което зависи от нас през следващите няколко месеца, за да преминем през всичко това по-най-добрия начин. Молим нашите посетители да бъдат разумни и да спазват нужните противоепидемични мерки. Тук можете да се запознаете с планът ни за сигурност, разработен в сътрудничество с други водещи световни организатори на OCR събития и наложен като стандарт в индустрията. Legion Run Covid 19 Safety plan

Но от друга страна, това е сезон 2021 на Legion Run и се чувстваме адски развълнувани.

Нови планове за опазване на вашето здраве

В началото на COVID кризата, ние участвахме в  работна група, с други водещи световни организатори на Obstacle Course събития за да подсигурим това, че когато се върнем обратно на калното трасе, можем да го направим безопасно.

Очаквайте в следващите дни и официално да бъде публикуван,  нашият нов план за Вашата безопастност по време на събитиете с оглед на допълните мерки които сме в готовност да предприемем в случай че ситуацията го изисква.

Новият план има 4 различни приложения в зависимост от ситуацията към момента и гарантира провеждането на събитието н 100%. Подготвили сме авариен план дори и при най-тежките възможни мерки – стига да е разрешено да излизаме от домовете си.

 

Събитието има капацитет и местата се запълват бързо

От началото на годината над 1 000 привърженици на калта и споделените преживявания вече зявиха своите билети за една от двете дати за провеждане на Legion Run в България, които са 3-ти и 10-ти юли. Желаещите продължават да се трупат, а в комбинация със закупилите билети през 2020та нещата изглеждат добре за нас и не толкова за тези от Вас , които чакат до последно.

За 3ти Юли стартовите Легиони са запълнени до 12:00 часа

За 10ти Юли 2 от Легионите са напълно разпродадени, а 5 други са заети над 90%

 Legion run благотворителност

Както и през 2020 г., Legion Run ще работи заедно с благотворителни организации. Налични ще са специални дарителски билети, които ще ви гарантират, че ще тичате рамо до рамо с известна личност. Тези билети ще струват с 20 лв. над стандартната цена , а Legion Run ще удвои дарението за избраната от Вас кауза. Така всъщност Вие ще дарите 40 лв. за благотворителност.

Обещаваме повече информация за тази кампания в най-кратки срокове.

 

Навън е най-доброто място, на което можеш да бъдеш

Дори и COVID-19 да бъде изкоренен като вирус през 2021 г, ние все още прилагаме подробни планове, за да сме сигурни, че можем да Ви предпазим от заразата. Изследванията през последните няколко месеца  продължават да показват, че социално-дистанцираното спортуване носи минимален риск от заразяване спрямо други ежедневни дейности,като например пазаруване, хранене  навън и др.

Провеждането на все повече OCR събития биват потвърдени в последните, включително Legion Run събитията в България и други Европейски страни. С промените за насърчаване на дистанцията, когато се докосваме все по-рядко и се дезинфекцираме все по-често,  събитийната индустрия доказва, че да бъдем навън и да се движим е определено по-добро за здравето на всички, отколкото да сме „заседнали” пред  компютър по цял ден

 

Newsletter