LEGION FITNESS FEST

   GET WET GET SWEAT!

          Вие го поискахте- ние ви чухме

 Как ви звучи фитнес маратон във фестивалната зона на Legion Run?

Подготвили сме вълнуваща комбинация от фитнес дейности, като Пилатес, ZUMBA® Fitness, Tabata, Functional Training, Recovery.

КУПИ БИЛЕТ

Legion Run Bulgaria ще отпразнува 10-то то си юбилейно издание с няколко изненади!
Това събитие е предназначено да ни предизвика физически, да ни събере като общност и да ни вдъхнови да водим по-здравословен начин на живот.
 Помислили сме за тези от вас, които обичат движението, но предпочитат да останат надалеч от калта.

Можете да изберете да участвате във всички или някои от тези дейности. Не забравяйте, че целта на този маратон е да се забавлявате и да останете активни, така че не се притеснявайте, ако не сте експерт във всяка дейност. Нашите топ треньори и инструктори ще бъдат там, за да ви насочват през всяко упражнение и определено ще ви нахъсат да дадете най-доброто от себе си. Опитай и ще се изненадаш на какво си способен!


ПРОГРАМА

10:00 -17:00

очаквайте скоро в детайли 

ПРЕЗЕНЕТЪРИ

Мая Пауновска

 

 

Мая Пауновска  – грация, успяла да покори едни от най-високите ни върхове в родната художествена гимнастика  със сигурност ще покори и вашите сърца!
Елате и се убедете!

АНАСТАСИЯ ЧАДЮК

 

Анастасия Чадюк (ZES™) – образователен специалист по Zumba®  Fitness, международен презентър, треньор по групови програми и танцови направления, организатор на Zumba®   събития и обучителни семинари вече повече от 10 години.

Цветелина Митева

 

Цветелина Митева е коуч по здравословен начин на живот, сертифициран фитнес инструктор, инфлуенсър и създател на тренировъчни предизвикателства за заети жени, които тренират от вкъщи. Тя ще представи за вас Functional Strength . 

Радослав Стамболийски и Велислав Опралов

Очаквайте скоро 

Имаш идеи, предложения и още въпроси: